Şişli Pilates

29.10.2019
691 görüntülenme
Şişli Pilates

Şişli Pilates

Pilates vücudun bütün kaslarını aynı anda hareket ettiren,  güçlendiren ve vücuda esneklik sağlayan spor aktivitesinin yanında bir terapidir.  Gerek dünyada gerekse Türkiye’de en popüler spor egzersizlerinden biridir.  Gençler,  yaşlılar,  kadın ve erkek bütün herkesin rahatlıkla yapabileceği en sağlıklı vücut egzersizidir.  Günümüzde insanların yanı sıra dünyaca ünlü popüler sanatçıların yaşam biçimi haline gelmiştir.  Pilates hareketleri belli bir formda yapılan vücut tarafından kontrol edilen ve belli aralıklarla tekrarlanan bir kondisyon sağlamaktadır.  Pilates bir minder üzerinde veya bir top kullanılarak yapılmaktadır.  Pilatesin vücut ve omurga yapısı üzerindeki olumlu etkilerinin yanı sıra,  nefes hareketlerini ve doğru nefes tekniğini,  alıp vermeyi öğretmektedir. Uzman eğitmenler eşliğinde Şişli pilates müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

 

Pilates Ne İşe Yarar?

Pilates düzenli olarak yapıldığında,  vücut kas yapısını güçlendirerek eklemleri korur ve iskelet yapısını korur ve vücudu sıkılaştırır.  Uzun vadeli esnek ve formda kalmak isteyen kadın erkek herkesin düzenli olarak pilates yaparak sağlıklı kalması mümkündür.  İleriki yaşlarda da son derece güven ile yapılabilmektedir.  Pilatesin diğer bir özelliği ise vücudun yaşlanmasını geciktirmesidir.  Gençlerde dinç ve formda bir vücut güçlü bir kas sistemi ile oluşmaktadır.  Pilates vücudun yanlış kullanılmasına bağlı olarak,  vücut hareketlerini eğitmektedir. Bu nedenle kas ve iskelet sistemi üzerinde oldukça büyük etkisi vardır.  Pilates, bu aktiviteyle insanlara çok daha fazla kaliteli bir yaşam sunmaktadır.  Pilates aynı zamanda kilolarını kontrol etmek isteyenlerde,  kilo vermek isteyenlerde çok etkilidir.  Uzmanlar pilatesin en az haftada 3 kere düzenli olarak yapılmasını önermektedir. Sağlıklı ve formda bir vücut için Şişli pilates egzersizlerinden yararlanabilirsiniz.

 

Pilatesin Faydaları Nelerdir?

Pilates ile birlikte sağlıklı ve dengeli bir beslenme uygulandığında,  vücut sıkılaşır ve kaslar güçlenir ve fazla yağlar atılarak kilo verilir.  Pilatesle aynı zamanda kaslar uzamakta ve son derece zarif bir kas ve vücut yapısına sahip olursunuz.  Pilates aynı zamanda bir tedavi yöntemidir.  Gerek fiziksel gerekse zihinsel olarak rehabilite etme özelliği vardır.  Kas ve iskelet sistemi üzerindeki etkisinin yanı sıra zihni ve sinirleri yatıştır. Konsantrasyonu olumlu etkilediğinden zihin yapısını güçlendirir.  Kalça ve omuz eklemlerinde son derece etkilidir.  Herhangi bir travmaya bağlı rahatsızlıklarda iyileştirici özelliği vardır.  Pilates daha çok omurga üzerinde etkili olduğundan kasları güçlendirirken vücut duruşunuzu ve yanlış oturuş pozisyonlarını da düzeltir. Şişli Pilates merkezimiz düzenli pilates tercihlerinizde doğru hizmeti vermektedir.   Dolayısıyla vücudun doğru kullanılmasını öğretir.  Özellikle sorunlu bölgelerde skolyoz gibi sırt eklemlerinde son derece etkilidir.  Merkezimizden profesyonel pilates hizmeti alabilirsiniz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Gönder
Merhaba
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?